HotelyNovinkyUdržitelné ubytováníZahraničí

a&o Brighton Palace Pier se otevírá pro podnikání

Největší evropský řetězec hostelů otevírá druhou nemovitost ve Spojeném království – hostel a&o v anglickém Brightonu s 50 pokoji, 186 lůžky, restaurací a barem ve viktoriánském stylu.

Dokonalá rovnováha mezi městem a dovolenou u moře, a&o Brighton se nachází v blízkosti nejslavnějšího britského mola. Pohled ze stylového lobby. Foto: a&o

Největší evropský řetězec hostelů v soukromém vlastnictví, a&o Hostels, otevřel druhou nemovitost ve Spojeném království a její 39. v celé Evropě. a&o Brighton Palace Pier, který je nyní otevřen pro rezervace, má centrální polohu v srdci známého přímořského letoviska s výhledem na Brighton Pier.

Nabízí 50 pokojů s celkem 186 lůžky, stylový lobby bar ve viktoriánském stylu a charakteristickou restauraci, hosté se nyní mohou ubytovat v a&o Brighton Palace Pier v památkově chráněné budově z éry Regency, která kdysi sloužila jako hotel a v roce 1819 údajně hostila takové lidi, jako byl mimo jiné Charles Dickens. Hostely a&o jsou známé tím, že otevírají nemovitosti v dříve obývaných budovách jako součást svého úsilí o udržitelnost. Cílem společnosti je být v roce 2025 prvním evropským řetězcem hostelů s nulovými emisemi CO2.

„Tato nemovitost je opravdovým klenotem a jsme nesmírně nadšeni z tohoto speciálního nového přírůstku do našeho evropského portfolia,“ řekl Oliver Winter, zakladatel a&o Hostels. „Budova má neuvěřitelnou historii, skvělou architekturu, velmi dobrou dostupnost a samozřejmě skvělou polohu s mnoha možnostmi prozkoumání,“ dodal.

a&o Brighton Palace Pier je otevřen pro pobyty okamžitě a plánuje se investovat dalších 1,45 milionu eur do postupné modernizace nemovitosti v zimních měsících. Toto otevření představuje poslední v seznamu nových projektů po otevření a&o Rotterdam v roce 2022, a&o Edinburgh City v roce 2021 a a&o Firenze Campo di Marte (Florencie) koncem tohoto roku.

Když mluvíme o strategii růstu, Oliver Winter trvá na tom, že plán má být strategický a promyšlený: „Chceme udržitelný růst s lokalitami a nemovitostmi, které fungují dlouhodobě a budou atraktivními destinacemi pro naše hosty v nadcházejících letech. Nemáme stanovená kritéria pro velikost nemovitostí, které otevíráme, spíše pro potenciál otevřít lokality, které mají srdce a duši.”

Prvotřídní přímořská lokalita se spojením do Londýna

Brighton, který je dostupný za hodinu vlakem z hlavního města Spojeného království, má co nabídnout s živými plážemi, kulturou, uměním a událostmi. Čtvrť Lanes je oblíbená pro své jednotlivé obchody, různé hospody, kavárny a restaurace, muzea a galerie a historické památky.

Plány na další růst v celé Evropě

a&o Hostels se řídí mottem „Každý může cestovat“ a nabízí nejlepší hodnotu za peníze v bezpečném a cenově dostupném ubytování v centrech nejznámějších evropských měst. S 6,1 milionu přenocování a 2,7 milionu hostů, kteří si v roce 2023 zvolili nemovitosti a&o, společnost nadále roste silným tempem. Její hostely přitahují rodiny i samostatné cestovatele, páry, školní skupiny a obchodní cestující, kteří hledají moderní, cenově dostupné a centrálně umístěné ubytování. Její nemovitosti jsou snadno dostupné vlakem a veřejnou dopravou s přístupem k baru, kuchyni pro hosty, pracovním prostorům a WiFi, stejně jako k rozsáhlým digitálním službám.

Portfolio nemovitostí společnosti v současnosti tvoří 39 hostelů v devíti evropských zemích, které oslovují hosty z celého světa. S téměř třemi miliony přenocování za prvních šest měsíců roku 2024 znamenají pololetní výsledky rekordní výkon v téměř 25leté historii společnosti. Mezi další potenciální a&o lokality pro budoucí expanzi patří Londýn, Manchester, Dublin, Paříž, Madrid, Barcelona a Lisabon.

Newsroom TTG

Ukázat další

Související články

Back to top button