EvropaŠpanělskoTOPTOP ESGUdržitelná turistikaZahraničí

Zelené Španělsko

Pod značkou zelené Španělsko, Green Spain, se sdružují čtyři autonomní oblasti, a sice Baskicko, Kantábrie, Asturie a Galicie, které se společně propagují. Co mají společného? Celoroční zeleň, vysoké hory, nádherné lesy a krásné pobřeží kantabrijského moře a Atlantiku.

Foto: Turespaňa

Severní Španělsko se rádo ukáže těm, kdo si umí vážit přírody a respektovat ji. Je to ideální oblast pro pěší turistiku, cyklistiku, sjíždění řek, slézání hor, ale i pro návštěvu krásných měst, jako jsou Bilbao, Santander, Gijón nebo Santiago de Compostela. Nabízí úžasné možnosti i pro milovníky jeskyní, například jeskyně Soplao v Kantábrii. A pochopitelně surfování, jachting. A neopomeňme úžasnou gastronomii. Celé zelené Španělsko protínají i různé pěší cesty, především Svatojakubská a další, jako je Camino de Liébano. Po zeleném Španělsku můžete cestovat i luxusním vlakem nebo vláčky po starých úzkokolejkách. Zveme vás na webinář, abyste tuto oblast, která ideální pro aktivní turistiku a dobrodružství, poznali do hloubky.

Srdečně vás proto zveme na webinář o zeleném Španělsku, který vám přiblíží krásy a možnosti těchto čtyř oblastí.

Webinář bude probíhat v angličtině a bude se konat 27. června od 15 do 16 hodin. Stačí se včas přihlásit na tomto linku: https://livefamtrip-english-greenspain.eventspain.info/

Zuzana Churanová, španělská kancelář pro cestovní ruch OET Vídeň

Ukázat další

Související články

Back to top button